Heeft u problemen bij de verdeling van de erfenis? Helaas komt het vaak voor dat er tussen erfgenamen conflicten ontstaan over het nalatenschap van de overleden persoon. Wanneer dit gebeurd kunt u er voor kiezen om advocaat erfenisrecht in te schakelen die u helpt bij het oplossen van de problemen en u ervaren advies kan geven. 

Wanneer u ervoor kiest om samen met een advocaat erfenisrecht uw conflicten op te lossen, staan wij van Brenner Advocaten voor u klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het krijgen van juridische hulp van een advocaat erfenisrecht? U leest er hieronder alles over, maar het is natuurlijk ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Bel ons via 020-3980150 of het contactformulier

Wat doet een advocaat erfenisrecht?

Een erfrecht advocaat wordt in de meeste gevallen ingeschakeld wanneer er een geschil is binnen de familie omtrent de verdeling van de erfenis.  Dit kan zowel gebeuren bij een erfenis met testament als zonder testament, er zijn namelijk ook wettelijke bepalingen waar rekening mee gehouden moet worden. Een advocaat erfenisrecht zal u hierbij helpen en de problemen zo snel mogelijk oplossen. Er zal voor beiden partijen een juiste oplossing gevonden moeten worden. Als een erfgenaam niet wilt meewerken kan de advocaat erfrecht verdeling vragen bij de rechter. 

Kies voor een betrouwbare specialist

Er zijn diverse gevallen wanneer er een erfrecht advocaat wordt ingeschakeld. Het kan zo zijn dat u het niet eens bent met het testament omdat u denkt dat het onder druk is ingevuld. Het kan ook zo zijn dat u twijfels heeft over de geestelijke gezondheid van degene die het testament heeft ingevuld of u heeft de twijfels over de interpretatie van de tekst in het testament. Het kan daarnaast ook zo zijn dat u wordt verrast met achtergebleven schulden. 

In al deze gevallen kijken en denken we graag met u mee en doen we er alles aan om een oplossing voor u te vinden. Wij denken mee met de mogelijkheden om het testament nietig te verklaren of wanneer er geen testament is, u helpen uw recht te behalen. Uiteraard gebeurd dit ten allen tijden strikt betrouwbaar en specialistisch. 

Brenner advocaten staat voor u klaar

Brenner is dé specialist als het gaat over erfrecht. Wij hebben de juiste specialisten in huis die u helpen bij het oplossen van uw erfrecht conflicten. Wanneer u zelf of iemand in uw directe omgeving problemen heeft met de afwikkeling van een erfenis, kunt u altijd contact met ons opnemen en uw kwestie vrijblijvend bespreken.