mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

IPR. Procesrecht. Rechtsmacht en toepasselijk recht. Verdeling. Huwelijksvermogensrecht. Toepassing van Engels recht op de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap?

21 maart 2023|Reacties uitgeschakeld voor IPR. Procesrecht. Rechtsmacht en toepasselijk recht. Verdeling. Huwelijksvermogensrecht. Toepassing van Engels recht op de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap?

De Rechtbank Noord-Holland heeft op 24 augustus 2022 uitspraak gedaan over de vraag of Engels recht van toepassing was [...]

Erfrecht. Overeenkomstenrecht. Wilsgebrek. Vernietiging van een koopovereenkomst op grond van dwaling, bedrog of misbruik van omstandigheden? Maatstaf. Toetsingsnorm.

13 maart 2023|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Overeenkomstenrecht. Wilsgebrek. Vernietiging van een koopovereenkomst op grond van dwaling, bedrog of misbruik van omstandigheden? Maatstaf. Toetsingsnorm.

De Rechtbank Amsterdam heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over een vordering tot vernietiging van een koopovereenkomst op grond [...]

Erfrecht. Testamentair bewind naast beschermingsbewind. Beschermingsbewindvoerder verzoekt om schenking te mogen doen uit vermogen dat onder testamentair bewind valt.

6 maart 2023|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Testamentair bewind naast beschermingsbewind. Beschermingsbewindvoerder verzoekt om schenking te mogen doen uit vermogen dat onder testamentair bewind valt.

De Rechtbank Den Haag heeft op 24 augustus 2022 uitspraak gedaan over de vraag of een beschermingsbewindvoerder een schenking [...]

Erfrecht. Verdeling nalatenschap. Is de gevorderde gebruiksvergoeding voor een lang onverdeeld gebleven onroerend goed in strijd met de redelijkheid en billijkheid?

27 februari 2023|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Verdeling nalatenschap. Is de gevorderde gebruiksvergoeding voor een lang onverdeeld gebleven onroerend goed in strijd met de redelijkheid en billijkheid?

Het Gerechtshof Den Haag heeft op 16 augustus 2022 uitspraak gedaan over de vraag of een gevorderde gebruiksvergoeding voor [...]