mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

 

 

 

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Erfrecht. Legaat. Is de rechtsvordering tot uitkering van het legaat verjaard? Redelijkheid en billijkheid.

17 mei 2021|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Legaat. Is de rechtsvordering tot uitkering van het legaat verjaard? Redelijkheid en billijkheid.

De Hoge Raad heeft op 23 april 2021 uitspraak gedaan over de vraag of een rechtsvordering tot uitkering van [...]

Erfrecht. Beneficiaire aanvaarding nalatenschap. Verzoek tot benoeming van een vereffenaar. Wantrouwen. Tegenstrijdig belang. Beheer. Deskundigheid. Legitieme.

10 mei 2021|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Beneficiaire aanvaarding nalatenschap. Verzoek tot benoeming van een vereffenaar. Wantrouwen. Tegenstrijdig belang. Beheer. Deskundigheid. Legitieme.

De Rechtbank Oost-Brabant heeft op 9 april 2021 uitspraak gedaan over een verzoek tot benoeming van een vereffenaar. Het [...]

Huurrecht. Verlaging huur vanwege corona-crisis. Verdeling financieel nadeel. Omzetverlies. TVL-subsidie. Berekening van de huurprijsverlaging.

24 april 2021|Reacties uitgeschakeld voor Huurrecht. Verlaging huur vanwege corona-crisis. Verdeling financieel nadeel. Omzetverlies. TVL-subsidie. Berekening van de huurprijsverlaging.

De Rechtbank Overijssel heeft op 8 april 2021 uitspraak gedaan over de berekening van de huurverlaging wegens omzetverlies ten [...]

Erfrecht. Verdeling van een nalatenschap. Is er tussen de erfgenamen overeenstemming bereikt over de wijze van de verdeling van de nalatenschap?

14 april 2021|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Verdeling van een nalatenschap. Is er tussen de erfgenamen overeenstemming bereikt over de wijze van de verdeling van de nalatenschap?

De Rechtbank Rotterdam heeft op 17 maart 2021 uitspraak gedaan over de vraag of er overeenstemming was bereikt tussen [...]