mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Maddie Wisman

Specialisatie: erfrecht, familierecht, bewindvoering, mentorschap en curatele

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Voorwaardelijke verdeling van een nalatenschap door de rechter.

17 juni 2018|Reacties uitgeschakeld voor Voorwaardelijke verdeling van een nalatenschap door de rechter.

Van onze advocaat verdeling erfenis. De Rechtbank Midden-Nederland heeft op 14 februari 2018 uitspraak gedaan over een voorwaardelijke verdeling [...]

Wilsonbekwaamheid van erflaatster? Stoornis van de geestvermogens? Is de wilsverklaring onder invloed van de geestelijke stoornis gedaan? Nietig testament? Onderzoek deskundigen.

9 juni 2018|Reacties uitgeschakeld voor Wilsonbekwaamheid van erflaatster? Stoornis van de geestvermogens? Is de wilsverklaring onder invloed van de geestelijke stoornis gedaan? Nietig testament? Onderzoek deskundigen.

Van onze advocaat kindsdeel. Het Gerechtshof Amsterdam heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de vraag of de erflaatster [...]

Beroepsaansprakelijkheid notaris. Waarschuwingsplicht jegens projectontwikkelaar met betrekking tot risico’s verbonden aan de gestelde zekerheden? Borgstelling.

3 juni 2018|Reacties uitgeschakeld voor Beroepsaansprakelijkheid notaris. Waarschuwingsplicht jegens projectontwikkelaar met betrekking tot risico’s verbonden aan de gestelde zekerheden? Borgstelling.

Van onze advocaat contractenrecht. De Rechtbank Limburg heeft op 7 maart 2018 uitspraak gedaan over de beroepsaansprakelijkheid van een [...]

Is het voor het vruchtgebruik van de langstlevende echtgenoot dwingend voorgeschreven om jaarlijks verplicht opgave te doen?

2 juni 2018|Reacties uitgeschakeld voor Is het voor het vruchtgebruik van de langstlevende echtgenoot dwingend voorgeschreven om jaarlijks verplicht opgave te doen?

Van onze advocaat erfrecht. De Rechtbank Gelderland heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de vraag of het voor [...]