mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

 

 

 

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Erfrecht. Verrekening. Geldlening. Rente. Opeisbaarheid. Toerekening van schuld bij verdeling. Kan de opeisbare rente nog verrekend worden? Onverschuldigde betaling?

6 december 2021|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Verrekening. Geldlening. Rente. Opeisbaarheid. Toerekening van schuld bij verdeling. Kan de opeisbare rente nog verrekend worden? Onverschuldigde betaling?

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 7 september 2021 uitspraak gedaan over de vraag of rente uit een geldlening nog [...]

Erfrecht. Kort geding. Executiegeschil. Legitieme. Informatieverstrekking aan de legitimaris. Niet nakoming van een vonnis ter verstrekking van gegevens. Verbeuren van dwangsom.

29 november 2021|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Kort geding. Executiegeschil. Legitieme. Informatieverstrekking aan de legitimaris. Niet nakoming van een vonnis ter verstrekking van gegevens. Verbeuren van dwangsom.

De Rechtbank Midden-Nederland heeft op 25 augustus 2021 uitspraak gedaan over de vraag of dwangsommen waren verbeurd wegens het [...]

Erfrecht. Zuivere aanvaarding. Stilzwijgende aanvaarding van een nalatenschap door het zich ondubbelzinnig en zonder voorbehoud gedragen als erfgenaam door het verrichten van betalingen?

22 november 2021|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Zuivere aanvaarding. Stilzwijgende aanvaarding van een nalatenschap door het zich ondubbelzinnig en zonder voorbehoud gedragen als erfgenaam door het verrichten van betalingen?

Het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch heeft op 5 oktober 2021 uitspraak gedaan over de vraag of er sprake was van stilzwijgende [...]

Erfrecht. Verdeling van een nalatenschap. Inbreng. Levering van een legaat. Rente over de inbreng van een legaat. Verrekening bij verdeling.

15 november 2021|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Verdeling van een nalatenschap. Inbreng. Levering van een legaat. Rente over de inbreng van een legaat. Verrekening bij verdeling.

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 19 oktober 2021 uitspraak gedaan over de vraag of rente verschuldigd was over de [...]