mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Maddie Wisman

Specialisatie: erfrecht, familierecht, bewindvoering, mentorschap en curatele

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Koop onroerend goed. Verjaringstermijn van dwaling, bedrog en onrechtmatige daad.

21 april 2018|Reacties uitgeschakeld voor Koop onroerend goed. Verjaringstermijn van dwaling, bedrog en onrechtmatige daad.

Van onze advocaat contractenrecht. De Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft op 22 november 2017 uitspraak gedaan over de toepassing van de [...]

Aandelenoverdracht. Wilsovereenstemming over de verkoop van de aandelen? Bestuurdersaansprakelijkheid. Zorgplicht notaris.

19 april 2018|Reacties uitgeschakeld voor Aandelenoverdracht. Wilsovereenstemming over de verkoop van de aandelen? Bestuurdersaansprakelijkheid. Zorgplicht notaris.

Van onze advocaat bedrijfsovername. Het Gerechtshof Amsterdam heeft op 18 juli 2017 uitspraak gedaan over een aandelenoverdracht. Tussen partijen [...]

Verzoek van curator om namens curanda te berusten in het testament en geen beroep te doen op haar legitieme portie afgewezen.

17 april 2018|Reacties uitgeschakeld voor Verzoek van curator om namens curanda te berusten in het testament en geen beroep te doen op haar legitieme portie afgewezen.

Van onze advocaat legitieme. De Rechtbank Midden-Nederland heeft op 18 januari 2018 uitspraak gedaan over een verzoek van curator [...]

Geschil erfgenaam-executeur. Vordering strekkende de executeur te verbieden gelden aan de ervenrekening te onttrekken.

16 april 2018|Reacties uitgeschakeld voor Geschil erfgenaam-executeur. Vordering strekkende de executeur te verbieden gelden aan de ervenrekening te onttrekken.

Van onze advocaat executeur. Het Gerechtshof Den Haag heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan in een geschil tussen een [...]