Lex Loerakker, advocaat, is gespecialiseerd in het erfrecht. Daarnaast legt Lex zich toe op het appartementsrecht en het ondernemingsrecht. Lex is praktijk- en oplossingsgericht en heeft een stevig juridisch fundament.

Lex studeerde Rechtsgeleerdheid en Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en heeft tijdens zijn studie ervaring op gedaan bij diverse organisaties, waaronder verscheidene advocatenkantoren en de Rechtswinkel Amsterdam.

Lex is juridisch medewerker geweest bij Hammerstein Advocaten en heeft stage gelopen bij Boontje Advocaten. Zijn liefde voor erfrecht is ontstaan tijdens zijn stage bij KBG Advocaten waar hij zich toelegde op dit rechtsgebied. Na zijn stage is Lex bij KBG Advocaten werkzaam geweest als juridisch medewerker.

Ook was Lex in het laatste jaar van zijn studie actief voor de Rechtswinkel Amsterdam als voorzitter van het bestuur. Lex blijft naast zijn werkzaamheden als advocaat als adviseur betrokken bij de Rechtswinkel Amsterdam in zijn rol als voorzitter van de Stichting Vrienden van de Rechtswinkel.

Email: loerakker@brenneradvocaten.nl
of bekijk zijn pagina op Linkedin.