Dave E. Liqui Lung studeerde Nederland recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie is hij sedert 2004 als advocaat ingeschreven geweest op het tableau van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba. In eerste instantie was hij werkzaam bij VanEps Kunneman VanDoorne op Curaçao, een van de meest gerenommeerde advocatenkantoren van de Caribische delen van het Koninkrijk der Nederlanden. Vervolgens was hij sedert 2012 medeoprichter van De Winter Liqui-Lung Advocaten op Curaçao, totdat hij in 2019 naar Amsterdam verhuisde.

Hij is een veelzijdige en ervaren advocaat met aantoonbare ervaring in de internationale juridische dienstverlening. Hij heeft zowel in de proces- als adviespraktijk overheden, (internationaal opererende) bedrijven en particulieren bijgestaan in een breed scala aan juridische zaken op het gebied van het ondernemings-, contracten- en procesrecht.

Daarnaast heeft hij ervaring als lid van de raad van commissarissen bij verschillende onder toezicht van de toezichthouder staande (financiële) instellingen en heeft hij dus tevens aantoonbare ervaring op het gebied van corporate governance en boardroom dynamics.

Eind 2019 heeft Dave de Leergang Sport en Recht gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2022 heeft hij zich als stagiaire-ondernemer aangesloten bij het advocatenkantoor Brenner Advocaten te Amsterdam. Dave is ambitieus, professioneel, zakelijk, proactief, pragmatisch, inclusief en hij vindt integriteit en handelen in overeenstemming met de (lokale) wetten erg belangrijk bij internationaal zakendoen. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments.

E-mail: liquilung@brenneradvocaten.nl

www.linkedin.com/in/daveliquilung